fredag den 29. april 2011

Helvedes natten!

I aftes spiste jeg en yderst tvivlsom aftensmad, hvad det var vil jeg ikke komme ind på af frygt for at plette mit renommé men det var ikke rytterkost!

Jeg gik i seng 2230 og lod mærke til at mit hjerte bankede derudaf. Pulsen var høj og selve hjerterytmen var tung. Det dunkede simpelthen i brystet på mig. Jeg faldt i søvn og sov lidt uroligt indtil jeg kl 0300 vågnede af at jeg havde seriøse mavekramper. Av av av. Når jeg lå på ryggen føltes det som en kniv blev jaget ind i maven på mig.

Det endte med at jeg måtte på tønden og tilbragte så det halve af natten derude. Ligeså snart jeg troede jeg var færdig og gik i seng igen måtte jeg ud igen. Det endte med at jeg kl 0500 nok måtte sande at jeg blev nødt til at blive hjemme fra arbejde.

Nu har jeg det rimeligt igen, har lige spist for første gang siden igår og nu står den på køjen. Er lidt træt må jeg sige. I morgen håber jeg på at komme ud på rammen igen for første gang i 1,5 uge...

Men sikken lortenat!

2 kommentarer:

  1. I EPOens unge dage var det jo en normal reaktion :) Jeg tænker lidt at du har spist en pizza fra Pantani, og du har måske fået lidt for meget EPO på din skinke pizza ;)

    SvarSlet
  2. Du tænker på en Pantani extra spicy hehe!
    Her efterfølgende ville da jeg ønske at det var en pizza jeg havde fået til aftensmad:)

    SvarSlet